Esittely - Ari
Ari
Pielaveden poikia. Soitohommat alkoi aluksi hakkaamalla äidin muovisangot rikki. Isoveli osti eka rummut v.1971 ja seuraavana vuonna pääsin jo isojen poikien mukaan (14-vuotiaana)Countryside orkesteriin kiertämään tanssilavoja, joita totisesti riitti 70-luvulla.
Tuo viereinen kuva on vuodelta -72 jolloin ostin keikkapalkoilla Haymann rummut. Countryside-bändillä tehtiinkin keikkaa aina 80-luvulle saakka. Siinä tuli kyllä Odessa-humppa tutuksi.
Kuopion musiikkilukossa tuli "vietettyä" aikaa vuosina 75-79. Oli niin mukavaa että piti käydä oikein neljä vuotta lukiota. Siellä tuli kaupunginorkesterin lyömäsoittajan Ronimuksen oppilaana rudimentit ja paradiddlet tutuksi.
Vuonna 1980 tuli sellainen pimeä hetki että möin kaikki rumpukamat pois. Kestin ilman rumpuja muutaman kuukauden ja ostin Ludwigit vuodelta 1971. Ne minulla on vieläkin enkä myy..
Sitten tuli mukaan perheen perustaminen ja muutot Kiuruvedelle ja Ouluun opiskelemaan ja sieltä töiden perässä Helsinkiin.
Vuonna 1990 ympyrä sulkeutui ja muutto perheen kanssa Siilinjärvelle. Musiikkihommat oli aina kuitenkin jollakin lailla mukana kuvioissa.
Musiikin sekatyöläinen, on tullut soitettua hummpabändissä, jazzbändissä, brassbändissä, puhallinorkesterissa ja rockbändissä.
Etsiskelin viime vuonna tältä seudulta soittokavereita ja sattuman kautta pääsin Saunabandiin mukaan. Yllätyin kuinka hyviä soittajia täältä löytyi.
Saunaband on hyvä rock LIVE bändi. Omia biisejä ja stemmalaulantaa. Hienoa kun saa vanhoilla päivillä olla tällaisessa mukana.
MOTTO:
Vierivä kivi ei sammaloidu.
[ Saunaband ]
[ esittely ]
[ musiikki ]
[ keikat ]
[ videot ]
[ valokuvat ]
[ yhteystiedot ]
[ blogi ]