Esittely - Rami
Rami
Ensimmäinen soittimeni oli huuliharppu. Pian aloinkin löytämään siitä säveliä, joista sai ihan kokonaisia kappaleita.
Opettajani Antti Rönkä huomasi innokkuuteni musiikkiin ja hän kunnosti akustisen kitaran, jonka sain syntymäpäivä lahjaksi. Olin onnellinen 12-vuotias kitaran omistaja. Antille olen tästä huomaavaisuudesta todella kiitollinen.
Sormenpäät hellinä aloin pikkuhiljaa saada nuottikirjaan merkityistä soinnuista selvää. Hankalaa se oli, mutta sitkeys ja innokkuus palkitaan. Vihdoin sain mummoltani rahaa ensimmäiseen sähkökitaraan. Merkiltään se oli GAYATONE, tai jotain sinne päin. Aikanaan sain myös vahvistimen (YAMAHA) ja siitä lähtien onkin kitarat, vahvistimet ja muut soittovermeet vaihtuneet varsin nopeaan tahtiin.

Ensimäinen varsinainen yhtyeeni oli SPITFIRE. Mukana olen ollut bändeissä: MANNAWELLI , BADLUCK, ZIP, ERIC DORF BAND,OIKOSULKU ,( bassoa soitti Kurosen Jukka) TORVINEN - BAND,( bassossa Jukka.K.) MARRASKUUNVALO, (toinen kitara Jukka.K.) VANHAT PARRAT, ( basso Jukka.K., koskettimet Tatu.K.) RIESA, BAND 3.30, ( Laulu Ismo.P., koskettimet Tatu.K.) ja nyt SAUNABAND. Olen myös mukana bändeissä ON THE ROCK, HAWA JA TRIO-HEINÄPÄÄT.( Soitamme Juicen tuotantoa)
Listasta jäi varmaan jotakin kokoonpanoja pois ja aikajana ei välttämättä täsmää, mutta paljon on ollut vuosien varrella soittamassa kanssani taitavia ja persoonallisia muusikoita. Oikosulku yhtyeen aikana olimme lämppärinä usein POPEDALLE ja JUICEN GRAND SLAMILLE. Pari kertaa pääsin soittamaan soolon Pilvee-biisiin. Oli hienoa soittaa Juicen Suomi-kitaralla.
1980-luvun puolivälistä jäi päällimmäisenä mieleen NAIMISIINMENO ja GRAND SLAMIN kitaristi PUNTTI VALTOSEN tuuraminen kolmella keikalla. Hieno kokemus. Kiitos Juicen ja kiitos vaimon.
Harvat, mutta sitäkin hienommat keskustelu hetket Juicen kanssa antoivat minulle uskon, että olen soittajana oikealla tiellä. Minulle Juicen tuotanto on erittäin tärkeä ja soitan sitä mielelläni.
SAUNABAND on siis nyt ykkösbändi. On mukava tehdä yhteistyötä hurttia huumoria ymmärtävien, taitavien muusikoiden kanssa. Rokkaamme niin, että lauteet natisee.
Soittaminen on todella ii-hanaa, uhh!
[ Saunaband ]
[ esittely ]
[ musiikki ]
[ keikat ]
[ videot ]
[ valokuvat ]
[ yhteystiedot ]
[ blogi ]