Esittely - Jukka
Jukka
Kitarallahan sitä aloiteltiin yläasteikäisenä ja siitä sitten piakkoin koulubändin bassonvarteen kera Evijärven Pekan ja Niemisen Jounin. Muutama vireinen(epä) konvakeikka ja soittotauko joka kestikin muutaman vuoden, oli vissiin parempaakin tekemistä.
Uusi tuleminen sitten ennen armeija-aikoja Ramin ja oikosulku orkesterin kanssa. Parhaana saavutuksena rock SM-skaban semifinaalit. Keikkoja jonkun verran isojen Tampere bändien lämppärinä. Oikosulku oli mukava kaveribändi, oltiin porukoissa treenien ulkopuolellakin.
Uutta uraa sitten ihan oman bändin kanssa kitaran varressa. Mukana Jouni ja Ovaskaisen Vesku. Omaa musiikkia demo-nauhalle asti. Mukavaa oli sekin. Bändi lopetti varmaan v. 86.
Sitten huipputempaus myydä kaikki soittovehkeet pois. Muutto Juankoskelta ja rupesin tekemään oikeita töitä, joita on sitten riittänytkin tähän asti.
Takaisin kotimaisemiin v. 96 ja pitkän soittotauon jälkeen bassoon vanhoihin partoihin. Keikkoja lähiympäristössä ja muuta bänditoimintaa esim. Juankosken rock-tapahtuma aluilleen. Josta on sitten tullutkin vuosittainen tapahtuma. Partojen toiminta hiipui vähitellen, ry toimii edelleen , hyvä treenikämppä jossa erilaiset kokoonpanot harjoittelevat.
Tanssimusiikin ihmeelliseen maailmaan tutustuin Niirasen Markun kautta Jamesbändissä, keikkoja rupesi olemaan jo enemmänkin ja vähän kauempanakin. Jamesband toimii edelleenkin tilauksena erilaisiin tapahtumiin.
Ismohan se sitten tekstiviestillä kyseli v. 2012 innostusta ruveta soittelemaan omaa musiikkia ja niinhän siitä syntyi Saunaband.
Porukassa on tuttuja soittajia vuosien varrelta Rami ja Tatu ja uutena rumpalina Ari. Kova soittoporukka on kasassa, katsellaan mitä tuo tullessaan.
[ Saunaband ]
[ esittely ]
[ musiikki ]
[ keikat ]
[ videot ]
[ valokuvat ]
[ yhteystiedot ]
[ blogi ]